Petrit Vasili: Rama i sinqerte,deklaron hapur se do qe te kape e rrembeje perfundimisht Drejtesine!!

Nga Petrit VasiliRama i sinqerte,deklaron hapur se do qe te kape e rrembeje perfundimisht Drejtesine!!Rama sot tha:“PS nuk është zyrë avokatie e asnjërit prej nesh, por është mbështetësja, garantja e reformës në drejtësi dhe prirësja e barazisë para ligjit“, u shpreh RamaReforma ne drejtesi i ka dhene sistemit te Drejtesise te gjithe hapesiren dhe instrumentat per te funksionuar i pavarur, te zgjidhet brenda pavaresise se tij dhe pa pasur asnje nevoje nga politika dhe aq me keq nga Rama.Ç’hyn Rama si garant, mbeshtetes dhe prijes i barazise para ligjit.Rama vete me gjithe rilindjen eshte objekt i ligjit dhe i gjykimit nga drejtesia si gjithe te tjeret.Reforma ne drejtesi mund te funksionoje vetem duke larguar duart e Rames nga Drejtesia.Rama garant, mbeshtetes dhe prijes i barazise para ligjit do te thote vetem Kapje dhe rrembim i drejtesise prej tij.